2019-08-10 05:08:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Balesethelyzetet idézhet elő, legyen óvatos!

Napi horoszkóp augusztus 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars az ötödik sorsterületén áthaladva trigonban a Holddal, nagyszerű lehetőséget nyújt az ön számára, hogy ezt a napot gyermekeivel, sportolással vagy szerelmével különösen szenvedélyesen töltse. Hajlamos most több energiát fordítani a játékra és az élvezetre.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars-Hold trigon ma az ön negyedik sorsterületét élénkíti fel, élete mély érzelmi színezetet kap, vendégeket is hívhat otthonába, lehet, hogy épp a szüleit. A lényeg, hogy olyan emberek társaságát keresi, akikhez képes érzelmileg is kapcsolódni.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma egy kicsit provokálóbb lehet beszédstílusa, ez a harmadik sorsterületén átvonuló Marsnak köszönhető. Az is lehet, hogy türelmetlen vagy impulzív vezetés közben és ez balesethelyzetet idézhet elő, legyen óvatos!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma több energia áll rendelkezésére, hogy pénzt szerezzen, vagy, hogy remek új üzletet kössön. A Mars a második sorsterületén halad át, így viszont konfliktusokat is szíthat, melyek a tulajdonjogot érintik, vagy egész egyszerűen túl sokat költ, mert kiadási szokásai nagyon impulzívak.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars az ön első sorsterületén halad át, ami kétes áldás, egyrészről rengeteg energiát és állóképességet biztosít az ön számára, nem létezik olyan helyzet, amivel meg ne tudna birkózni – gondolja. Ez így is van, mert kiváló vitalitást ad és a szerelmi ügyek is fokozódnak, de a balesetveszély is növekedhet, a fejet vagy az arcot érintve.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon az energiáit leginkább lelki ügyekre fordítja, és elgondolkodik a múlt eseményein. Nyugtalanságra is panaszkodhat, különösen, ha nem engedi meg magának, hogy békében elengedje a múltat.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A csoportos tevékenység és együttműködés a legjobb módja a célok elérésének. Kerülje el, hogy ma különálló csillagként ragyogjon, vagy, hogy másokat irányítani akarjon, különben személyes konfliktusba keveredhet. A Mars a tizenegyedik életterületén utazik át, és ez másokkal való harmonikus együttműködést fémjelzi.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars, az ön hagyomány szerinti uralkodó planétája, arra ösztönzi önt, hogy ambícióit, teljesítményét másoknak is megmutassa. A hatalommal vagy feljebbvalókkal, esetleg a szülőkkel való konfliktus ma lehetséges.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon ön lelkesebb és merészebb a szokásosnál. Éhes a kalandra, nem is tud otthon maradni, és pillanatokon belül ismerkedik, pláne más országban élő emberekkel, egyszerűen vonzza önt a megismerés vágya, az új témák és más kultúrák.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önt ma átlag felett vonzza a szerzésvágy, vagyontárgyak és közösen kezelt kassza körül konfliktusok is támadhatnak. Próbáljon meg egyezségre jutni, és nem kiélezni a helyzetet.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars átvonulása az ön hetedik életterületen önnek igazi izgalmat jelent. Ilyenkor ön képes az emberfeletti teljesítményre és alig várja, hogy provokálják.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ez egy nagyszerű nap, hogy tegyen valamit az egészségéért, barátaival ma nagyobb sétára indulhatnak, vagy tehetnek egy biciklitúrát. Tartsa edzésben a testét.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: